Crossfit Seinäjoki
Crossfit Seinäjoki - Tule tutustumaan

Valmentajat & sali

PÄÄVALMENTAJA

 

JaakkoJaakko Niemi-Nikkola

+358 505479542

jaakko.niemi.nikkola@gmail.com

 

Liikuntatieteiden maisteri

Crossfit Level 1 Valmentaja

Crossfit Level 2 Valmentaja

 

Valmentajana pyrin painottamaan pitkäjänteistä perusasioden harjoittelua ja keskityn rakentamaan valmennustani näyttöön perustuvalle, tutkitusti toimiville tavoille.

 

Kehitystä ei saavuteta liiallisella kikkailulla vaan jäsennellyllä ohjelmoinnilla ja määrätietoisella harjoittelulla.

 

 

VALMENTAJA

 

RistoRisto Lehtinen

0400 849 489

 

Crossfit Level 1 Valmentaja

Painonnoston ohjaaja koulutus 1 (PNOK1)

 

Työskentelen rautatie-alalla turvallisuuden parissa. Asioiden koordinointi ja valvonta ovat olennainen osa työnkuvaani ja samalla myös erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisu. Samaa osaamista ja ongelmanratkaisua yritän tuoda myös valmennuksessani esille painottaen maltillista, tekniikka edellä tapahtuvaa harjoittelua.

 

Vuosien varrella on kertynyt paljon erilaisia koulutuksia liikunnan ja ravitsemuksen parissa.

Parasta lajissa on, että aina löytyy jokin asia mitä kehittää ja tulla paremmaksi. PItää myös yrittää arvostaa niitä pieniä onnistumisia, mitkä vie kehitystä eteenpäin.

 

Urheilutaustaltani löytyy kontaktiurheilua ja SM-tasolla amerikkalaista jalkapalloa ja viimeisimpänä painonnostoa. Mitaleja on kertynyt useampia, mainittavinpana painonnoston EM-hopea v.2019 masters sarjassa"

 

 

 

VALMENTAJA

 

KaisuKaisu Pajunen

 

Liikuntatieteiden Maisteri

Liikunnanohjaaja

Crossfit Level 1 Valmentaja

FAF personal trainer ravitsemustieteen aineopinnot

 

Olen liikunnan- ja terveystiedonopettaja Nurmosta. Olen elämäntapaliikkuja sekä suurperheen äiti. Urheilu ja kuntoilu ovat aina kuuluneet elämääni. Lapsuudessa ja nuoruudessa harrastin telinevoimistelua, yleisurheilua, pesäpalloa ja ratsastusta.

 

Aikuisempana harrastin kuntosalia ja triathlonia, sekä hiihtoa. Näiden lisäksi olen ohjannut monipuolisesti ryhmäliikuntaa zumbasta bodypumppiin vuodesta 1995 asti. Ajauduin Crossfitin pariin noin kuusi vuotta sitten ja laji vei heti mennessään. Crossfitin monipuolisuus ja kaikkien fyysisten ominaisuuksien huomioiminen sekä kehittäminen harjoittelussa, teki lajista mielenkiintoisen.

 

Tässä lajissa ei ole koskaan valmis, ja aina löytyy joku heikkokohta mitä harjoitella. Kävin wodeilla muutaman vuoden luottaen Crossfit Seinäjoen ohjelmointiin ja se vei minut kisakentille asti. Aloitin kilpailemisen masters sarjoista, mutta viime vuosina olen kilpaillut myös yleisen sarja kisoissa esimerkiksi Winter War, Unbroken ja Karjalan Kovin.

 

Ulkomailla olen kilpaillut European Mastes throwdownissa. Tällä hetkellä treenaan suunnitelmallisesti ja tavoitteena on jatkaa kilpailemista, rakastan treeniä ja sitä, että aina voi kehittyä paremmaksi jollain osa-alueella.

 

Crossfitvalmentaja –urani alkoi noin kaksi vuotta sitten. Alun sijaistustuntien kautta astuin remmiin ja kouluttauduin valmentajaksi. Tällä hetkellä valmennan viikonloppuisin voimistelua, painonnostoa ja peruswodeja, sekä kehonhuoltoa.

 

Minulla on palava halu tartuttaa ihmisiin liikunnan ilo, elämäntapa ja into viedä itsensä seuraavalle tasolle. Mielestäni on aivan huippua nähdä, kun ihmiset kehittyvät ja onnistuvat treeneissä.

 

Valmennuksessani painotan liikkuvuutta, tekniikkaa ja maltillista pitkän tien kulkemista. Myös valmentajana haluan kehittyä ja kouluttautua edelleen.

 

Treeneissä nähdään!

 

 

 

 

VALMENTAJA

 


Ville Ikonen

 

Ammatiltani olen palomies, pelastussukeltaja ja tuleva rakennusmestari. Vanhana Alajärveläisenä ensikosketukseni urheiluun oli pesäpallon kautta. Vaikka harva pesäpalloa toki urheiluna edes mieltää. Vähitellen siihen ympärille alkoi tulla muitakin lajeja mm. keskimatkojen juoksu ja jääkiekko. Nykyisin vapaa-aika kuluu Crossfitin parissa tai pyörän päällä maastossa.


Ensikosketukseni Crossfittiin sain 2013 harrastaessani triatlonia ja silloin järjestettiin vanhalla Nurmon salilla yksi leiriviikonloppu. Se ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä, vaan lajia piti sulatella vuoden verran. Ryhmäpaineesta vuonna 2014 kokeilin lajia uudestaan ja sitten ymmärsin mistä tässä oikein on kyse. Crossfitissä yhdistyi mahtavasti yksilö- ja joukkueurheilun hyvät puolet.


Valmennuksessa painotan peruskunnon kehittämistä, sekä terveenä pysymistä. Kokemuksesta osaan sanoa, että on paljon järkevämpää ottaa muutama kilo pois ja tehdä oikein, kuin pitää kolmen kuukauden tauko loukkaantumisen takia. 


Olen aina sanonut, että Crossfit on harrastus ja sen pitää olla kivaa. Lajin monipuolisuus mahdollistaa liikkeiden skaalaamisen monin eri tavoin, joten älkää arkailko kysyä neuvoa. Tunteja pitäessä mieltäni kovasti lämmittää, kun näen urheilijan ylittävän itsensä tai kellon piipatessa kaatuvan kaikkensa antaneena salin lattialle. Oma mottoni on aina ollut tässä lajissa, että pahaa oloa ei ole olemassa, hyvä olo on vain naamioitunut pahaksi oloksi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VALMENTAJA

 

 

Samuli Kytölä

 

CROSSFIT LEVEL 1 VALMENTAJA

 

Tällä hetkellä opiskelen tradenomiksi SeAMK:ssa erikoistuen kansainväliseen kauppaan.
Olen valmistunut vuonna 2018 sairaanhoitajaksi. Alajärveltä maailmalle ponnistaessa
useat eri urheilulajit ovat kuuluneet elämääni siitä asti, kun ensimmäiset askeleeni olen
ottanut. Kesät menivät pelatessa jalkapalloa ja pesäpalloa, talvisin aika kului pitkälti
jääkiekon parissa. Kokeilin onneani myös lentopallon ja tenniksen parissa.


Nykyään vapaa-aikani kuluu pitkälti meidän upealla boxilla! Laji kuin laji kuitenkin jaksaa
innostaa. Penkkiurheilijana olen kaikkiruokainen ja urheilua tulee seurattua paljon.
Crossfittiin kosketus tapahtui vuonna 2015. Varsinaisen crossfitin harjoittelu kuitenkin jäi
aina vuoteen 2020 asti. Nämä vuodet liikuin monipuolisesti ja kävin kuntosalilla
säännöllisesti, en kuitenkaan tajunnut elämästäni puuttuvan jotain näin hienoa! Boxille
vaan on mukava tulla joka kerta!


Valmentajana tavoitteeni on saada jokaisen osallistujan tulemaan aina uudestaan ja
uudestaan treeniin. Silmä lepää ja hyvänolon tunne iskee valmentajana, kun näkee jonkun
saavan uuden ennätyksen, parantaneensa aikaansa tai oppineensa uuden liikkeen.
Crossfitissä saattaa joskus tulla epätoivo ja ajautua epämukavuus alueelle, mutta
valmentajana voin todeta hetkellisen pahan olo muuttuvan viimeistään kotona euforiseksi
hyvän olon tunteeksi. Aina ei ole kuitenkaan fiksua ajaa kehoa rajoitinta vasten. Etenkin
lajin aloittaessa on kannattavampaa aloittaa rauhallisesti ja totuttaa keho kovan
intensiteetin harjoituksiin.


Nykäise hihasta aina tarvittaessa ja kysy neuvoa rohkeasti tai tule vaihtamaan kuulumisia.
Nähdään boxilla!

 

Tutustu saliin