Crossfit Seinäjoki
Crossfit Seinäjoki - Tule tutustumaan

Valmentajat & sali

PÄÄVALMENTAJA

 

JaakkoJaakko Niemi-Nikkola

+358 505479542

jaakko.niemi.nikkola@gmail.com

 

Liikuntatieteiden maisteri

Crossfit Level 1 Valmentaja

Crossfit Level 2 Valmentaja

 

Valmentajana pyrin painottamaan pitkäjänteistä perusasioden harjoittelua ja keskityn rakentamaan valmennustani näyttöön perustuvalle, tutkitusti toimiville tavoille.

 

Kehitystä ei saavuteta liiallisella kikkailulla vaan jäsennellyllä ohjelmoinnilla ja määrätietoisella harjoittelulla.

 

 

VALMENTAJA

 

RistoRisto Lehtinen

0400 849 489

 

Crossfit Level 1 Valmentaja

Painonnoston ohjaaja koulutus 1 (PNOK1)

 

Työskentelen rautatie-alalla turvallisuuden parissa. Asioiden koordinointi ja valvonta ovat olennainen osa työnkuvaani ja samalla myös erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisu. Samaa osaamista ja ongelmanratkaisua yritän tuoda myös valmennuksessani esille painottaen maltillista, tekniikka edellä tapahtuvaa harjoittelua.

 

Vuosien varrella on kertynyt paljon erilaisia koulutuksia liikunnan ja ravitsemuksen parissa.

Parasta lajissa on, että aina löytyy jokin asia mitä kehittää ja tulla paremmaksi. PItää myös yrittää arvostaa niitä pieniä onnistumisia, mitkä vie kehitystä eteenpäin.

 

Urheilutaustaltani löytyy kontaktiurheilua ja SM-tasolla amerikkalaista jalkapalloa ja viimeisimpänä painonnostoa. Mitaleja on kertynyt useampia, mainittavinpana painonnoston EM-hopea v.2019 masters sarjassa"

 

 

 

VALMENTAJA

 

KaisuKaisu Pajunen

 

Liikuntatieteiden Maisteri

Liikunnanohjaaja

Crossfit Level 1 Valmentaja

FAF personal trainer ravitsemustieteen aineopinnot

 

Olen liikunnan- ja terveystiedonopettaja Nurmosta. Olen elämäntapaliikkuja sekä suurperheen äiti. Urheilu ja kuntoilu ovat aina kuuluneet elämääni. Lapsuudessa ja nuoruudessa harrastin telinevoimistelua, yleisurheilua, pesäpalloa ja ratsastusta.

 

Aikuisempana harrastin kuntosalia ja triathlonia, sekä hiihtoa. Näiden lisäksi olen ohjannut monipuolisesti ryhmäliikuntaa zumbasta bodypumppiin vuodesta 1995 asti. Ajauduin Crossfitin pariin noin kuusi vuotta sitten ja laji vei heti mennessään. Crossfitin monipuolisuus ja kaikkien fyysisten ominaisuuksien huomioiminen sekä kehittäminen harjoittelussa, teki lajista mielenkiintoisen.

 

Tässä lajissa ei ole koskaan valmis, ja aina löytyy joku heikkokohta mitä harjoitella. Kävin wodeilla muutaman vuoden luottaen Crossfit Seinäjoen ohjelmointiin ja se vei minut kisakentille asti. Aloitin kilpailemisen masters sarjoista, mutta viime vuosina olen kilpaillut myös yleisen sarja kisoissa esimerkiksi Winter War, Unbroken ja Karjalan Kovin.

 

Ulkomailla olen kilpaillut European Mastes throwdownissa. Tällä hetkellä treenaan suunnitelmallisesti ja tavoitteena on jatkaa kilpailemista, rakastan treeniä ja sitä, että aina voi kehittyä paremmaksi jollain osa-alueella.

 

Crossfitvalmentaja –urani alkoi noin kaksi vuotta sitten. Alun sijaistustuntien kautta astuin remmiin ja kouluttauduin valmentajaksi. Tällä hetkellä valmennan viikonloppuisin voimistelua, painonnostoa ja peruswodeja, sekä kehonhuoltoa.

 

Minulla on palava halu tartuttaa ihmisiin liikunnan ilo, elämäntapa ja into viedä itsensä seuraavalle tasolle. Mielestäni on aivan huippua nähdä, kun ihmiset kehittyvät ja onnistuvat treeneissä.

 

Valmennuksessani painotan liikkuvuutta, tekniikkaa ja maltillista pitkän tien kulkemista. Myös valmentajana haluan kehittyä ja kouluttautua edelleen.

 

Treeneissä nähdään!

 

 

 

 

VALMENTAJA

 

MikoMiko Lampi

+358 400428885

info@crossfitseinajoki.com

 

 

 

Tutustu saliin