Crossfit Seinäjoki
Crossfit Seinäjoki - Tule tutustumaan

Palvelut

Tuntitarjonta

Salillamme on ohjattuja tunteja joka päivä. Jokaisella tunnilla on aina valmentaja paikalla ja harjoitukset ovat ohjelmoitu valmiiksi. Kaikki harjoitteet pystytään skaalaamaan treenaajan oman taitotason mukaan. Järjestämme viikoittain myös erillisiä painonnosto-, voimistelu- ja kehonhuoltotunteja. 

 

Meidän sali

Isoon saliimme mahtuu peräti 30 treenaajaa samanaikaisesti. Välineinä käytämme pääsääntöisesti laadukkaita Eleikon tuotteita. 8 metrin huonekorkeus ja ilmastointi takaavat erinomaisen sisäilman myös kovempien harjoitteiden aikana. Pieni sali on omatoimitreenaajien käytössä aina sen ollessa vapaana. Myös tässä tilassa pystyt tehdä kaikki lajin liikkeet sujuvasti omassa rauhassa. Pienessä salissa järjestämme teematunteja ja alkeiskursseja. 

 

Parvelta löytyy lisää harjoituspaikkoja omatoimiseen treenaamiseen sekä kehonhuoltoon tarkoitettu tila. 

 

Sosiaalitilat

Pukuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Molemmissa pukuhuoneissa on tilavat suihkutilat.

 

CrossFit Teens

Tarjoamme ohjattua harjoittelua lapsille nuorille kaksi kertaa viikossa. CrossFit Teens 11-15 vuotiaille. Teens ryhmä harjoittelee aikuisten tapaan jokaisen osallistujan taitotaso huomioiden. Tunneille ei vaadita alkeiskurssia. 

 

Teens 11-15v Keskiviikkoisin 1700-1800 ja sunnuntaisin klo 1400-1600.

 

Voit ottaa lapset mukaan myös omien treeniesi ajaksi, sillä meiltä löytyy erillinen lasten leikkitila. Toisen kerroksen leikkipaikasta on suora näköyhteys isoon saliin. 

 

Itsenäinen harjoittelu

Tilamme mahdollistavat monipuolisen itsenäisen harjoittelun koska tahansa. Pikkupuoli on aina omatoimitreenaajien käytössä, mikäli tilassa ei ole tuntia. Yläkerran treenitila on aina käytössä. Aukioloaikojen ulkopuolinen harjoittelu on mahdollista, sillä ovessamme on sähkölukko, mihin saat tarpeen vaatiessa avaimen.

 

Yritykset ja ryhmät

Järjestämme myös tilauksesta yksityistunteja firmoille, kaveriporukoille tai vaikkapa polttariseurueelle. Ole yhteydessä info@crossfitseinajoki.com tai 0505479542 niin järjestämme teille sopivaa hikistä tekemistä toiveiden mukaan.

 

 

Myytävät tuotteet

Myynnissä on laaja valikoima t-paitoja, sukkia, hikipyyhkeitä sekä kotimaisia Olvin urheilujuomia. Lisäksi saliltamme löytyy Picsilin hyppynaruja, lämsiä, tukia ym. lajiin soveltuvaa välineistöä. Meiltä saat myös lahjakortteja jäsenyyksille, alkeiskursseille tai tuotteille.