Crossfit Seinäjoki
Crossfit Seinäjoki - Tule tutustumaan

Palvelut

Tuntitarjonta

Salillamme on ohjattuja tunteja joka päivä. Jokaisella tunnilla on aina valmentaja paikalla ja harjoitukset ovat ohjelmoitu valmiiksi. Kaikki harjoitteet pystytään skaalaamaan treenaajan oman taitotason mukaan. Järjestämme viikoittain myös erillisiä painonnosto-, voimistelu- ja kehonhuoltotunteja. 

 

Meidän sali

Isoon saliimme mahtuu peräti 30 treenaajaa samanaikaisesti. Välineinä käytämme pääsääntöisesti laadukkaita Eleikon tuotteita. 8 metrin huonekorkeus ja ilmastointi takaavat erinomaisen sisäilman myös kovempien harjoitteiden aikana. Pieni sali on omatoimitreenaajien käytössä aina sen ollessa vapaana. Myös tässä tilassa pystyt tehdä kaikki lajin liikkeet sujuvasti omassa rauhassa. Pienessä salissa järjestämme teematunteja ja alkeiskursseja. 

 

Parvelta löytyy lisää harjoituspaikkoja, kehonhuoltoon varatut tilat, sekä lounge jälkipelejä varten. 

 

Sosiaalitilat

Pukuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Huoneissa on lukolliset kaapit arvotavaroille ym. Molemmissa pukuhuoneissa on tilavat suihkutilat.

 

CrossFit Kids ja -Teens

Tarjoamme ohjattua harjoittelua lapsille ja nuorille kaksi kertaa viikossa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Nuorempien ryhmä CrossFit Kids on tarkoitettu 7-10 vuotiaille ja CrossFit Teens 11-15 vuotiaille. Kids ryhmässä harjoittelu on leikinomaista ja lapsille mielekkääksi suunniteltua. Teens ryhmä harjoittelee aikuisten tapaan jokaisen osallistujan taitotaso huomioiden. Tunneille ei vaadita alkeiskurssia tai erillistä ilmoittautumista wodconnectista. Riittää, että saavut paikalle.

 

Kids 7-10v keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 1700-1800.

Teens 11-15v keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 1800-1900.

 

Voit ottaa lapset mukaan myös omien treeniesi ajaksi, sillä meiltä löytyy erillinen lasten leikkitila. Toisen kerroksen leikkipaikasta on suora näköyhteys isoon saliin. 

 

Itsenäinen harjoittelu

Tilamme mahdollistavat monipuolisen itsenäisen harjoittelun koska tahansa. Pikkupuoli on aina omatoimitreenaajien käytössä, mikäli tilassa ei ole tuntia. Yläkerran treenitila on aina käytössä. Alakerrasta löytyy myös nostoalusta, mikäli haluat keskittyä ainoastaan painonnostoon. Aukioloaikojen ulkopuolinen harjoittelu on mahdollista, sillä ovessamme on sähkölukko, mihin saat tarpeen vaatiessa avaimen.

 

Yritykset ja ryhmät

Järjestämme myös tilauksesta yksityistunteja firmoille, kaveriporukoille tai vaikkapa polttariseurueelle. Ole yhteydessä info@crossfitseinajoki.fi tai 0505479542 niin järjestämme teille sopivaa hikistä tekemistä toiveiden mukaan.