Crossfit Seinäjoki
Crossfit Seinäjoki - Tule tutustumaan

Näin alkuun

 

LOKAKUUN ONRAMP -ALKEISKURSSI ALK. SU 08.10. KLO 1200

 

SYYSKUUN ONRAMP -ALKEISKURSSI ALK. SU 10.9. KLO 1200

ELOKUUN ONRAMP -ALKEISKURSSI ALK. SU 13.8. KLO 1200

 

 

Ilmoittaudu kurssille näistä painikkeista.

 

 

KURSSIN MAKSU ONNISTUU MYÖS TYKY-SETELEILLÄ. OTA YHTEYTTÄ INFO@CROSSFITSEINAJOKI.COM

 

CrossFit -harrastus aloitetaan yleensä käymällä OnRamp -alkeiskurssi, missä käydään läpi laajaa liikepatteristoa ja otetaan ensikosketus kovatempoiseen harjoitteluun. Kannattaa muistaa, että intensiteetiltään kova harjoittelu tarkoittaa jokaiselle hieman eri asiaa.

 

Harjoituksissa tehtävät ovat aina sellaisia, että niitä pystyy skaalaamaan jokaisen taitotason mukaan. Toisin sanoen CrossFit -harjoittelua voi alkaa harrastamaan miltä kuntotasolta tahansa!

 

Salin valmentajat ovat juuri tätä varten aina paikalla, että harjoituksesta pystytään räätälöimään sopiva ja turvallinen jokaiselle harrastajalle. OnRamp kurssin jälkeen harjoittelu jatkuu ns. tavallisilla viikkotunneilla. Myös nämä harjoitukset sisältävät jatkuvaa tekniikoiden hiomista ja harjoittelemista.

 

CrossFit on siis harrastus, joka sopii jokaiselle kunto- ja taitotasoon katsomatta!

 

CrossFit Kids ja -Teens

 


Tarjoamme ohjattua harjoittelua lapsille ja nuorille kerran viikossa sunnuntaisin. Nuorempien ryhmä CrossFit Kids on tarkoitettu 7-10 vuotiaille ja CrossFit Teens 11-15 vuotiaille. Kids ryhmässä harjoittelu on leikinomaista ja lapsille mielekkääksi suunniteltua. Teens ryhmä harjoittelee aikuisten tapaan jokaisen osallistujan taitotaso huomioiden. Tunneille ei vaadita alkeiskurssia.

 

Kids 7-10v sunnuntaisin klo 1700-1800. (Nämä tunnit päättyvät 15.10. jälkeen)

Teens 11-15v keskiviikkoisin klo 1700-1800 ja sunnuntaisin klo 1800-1900.

(Juhlapyhät ja loma-ajat saattavat vaikuttaa aikatauluihin. Ajantasaiset aikataulut näet Wodconnect sovelluksesta.)

 

Mitä on CrossFit?


”Yksilö- ja joukkueurheilun parhaat puolet samassa paketissa. Saat treenata yhdessä hyvällä porukalla, mutta treenin saat tehdä aina juuri sinulle räätälöidyllä tavalla.”

 

CrossFit on monipuolista, korkealla intensiteetillä tehtävää toiminnallista harjoittelua. Toiminnallisella harjoittelulla tarkoitamme sitä, että kokonaisvaltaiset liikkeet tukevat arki- ja työelämästä suoriutumista. CrossFitissa yhdistyvät yksinkertaiset ja voimistelunomaiset kehonpainoliikkeet, painonnosto- ja kahvakuulaliikkeet sekä verenkiertoelimistöä kehittävät liikkeet, kuten soutu ja juoksu. Ideana on pitää harjoitteiden ärsykkeenvaihtelua jatkuvasti yllä, mikä tutkitusti edesauttaa kunnon ja lihaksiston kehittymistä. Me CrossFit Seinäjoella emme juoksentele uusimpien trendien perässä vaan pyrimme panostamaan päämäärätietoiseen ja näyttöön perustuvaan valmennukseen.

 

Lajin tarkoituksena on kehittää monipuolisesti kehon eri ominaisuuksia tasapainoisesti ja edesauttaa harjoittelijan päivittäistä toimintakykyä. Ominaisuuksilla tarkoitetaan niin liikkuvuutta, koordinaatiota, kestävyyttä, nopeutta kuin voimaa.