Valmentajat

 

 
Miko Lampi

Jaakko Niemi-Nikkola

 

Kim-Jussi Nurmela

Kim-Jussi Nurmela_Valmentaja

Myös Kim-Jussi on entinen huippupainija ja moninkertainen SM-mitalisti ja arvokisakävijä. Hänkin on viettänyt suuren osan elämästään painimolskeilla. Kim-Jussi on käynyt kadettikoulun ja ollut 10 vuotta armeijan palkkalistoilla, mikä näkyy hänen selkeässä ja kuuluvassa ohjeistamisessaan. Nykyisin Kim-Jussi toimii yrittäjänä. Kim-Jussin luonnetta ja impulsiivisuutta kuvaa hyvin se, että hän päätti heti muutaman kuukauden CrossFit-treenamisen jälkeen osallistua kisoihin.. täysillä! Tämän jälkeen paikat olivatkin pitkään kipeinä. Kim-Jussi on tottunut aina treenaamaan äärimmäisen kovaa ja kurinalaisesti, nykyisin hän myös opettelee kuuntelemaan omaa kehoaan ja pitämään lepopäiviä. Yksi Kim-Jussin ehdottomia bravuuriliikkeitä on leuanveto, jossa ennätys on 67 leukaa. Usein salilla vastaan tulee Kim-Jussin 3-vuotias tytär, joka touhuaa mukana yhtä aktiivisesti kuin isänsäkin.

Olli Anttila

Olli Anttila_coach

Ollilla ei ole paini- tai kamppailutaustaa, sillä Ollin omin sanoin: “kultaisennoutajan luonteella ei pärjää koiratappeluissa!”. Hänellä on sen sijaan vuosien kokemus joukkueurheilusta, jääkiekosta ja jalkapallosta. Joukkuepelien jäätyä, Olli innostui kahvakuulasta ja maratonien juoksemisesta (ennätys 3:12). Juokseminen ja kahvakuulien heiluttelu ovat vieläkin hänen sydäntään lähellä, mutta innostuttuaan CrossFitista, harjoittelu on muuttunut paljon monipuolisemmaksi ja mielekkäämmäksi. CrossFitissa Ollia kiehtoo lajin monipuolisuus ja se, että aina löytyy osa-alueita, joita voi hioa paremmaksi. Varsinkin liikuvuudessa ja notkeudessa on vielä paljon tekemistä… CrossFit -tunteja luokanopettajan työtä tekevä Olli ohjaa selkeästi ja jämäkästi, kuitenkin pilke silmäkulmassa. Jossain vaiheessa hän aikoo juosta maratonin alle kolmen tunnin.
CrossFit level 1 trainer

Laura Lehtilä

Energinen ja iloinen Laura on Personal Trainer ja hän on tehnyt työtään 2,5 vuotta, yksityisyrittäjänä. Suurin osa hänen asiakkaistaan on aloittelijoita, joiden elämää hän yhdessä heidän kanssa muokkaa terveellisemmäksi. Laura on hyvin käytännönläheinen ja “keep it simple”- ideologialla varustettu valmentaja, jolta ei juttu lopu :). Hänelle on hyvin tärkeää, että asiakkaat löytävät liikunnan ilon, varsinkin CF-tyylinen treeni on todella hauskaa! Ainakin välillä. Voima- ja liikkuvuusharjoittelut ovat ehdottomasti Lauran vahvimpia osaamisalueita. Lauralla on myös erittäin monipuolinen tietotaito mm.kahvakuulailusta, kuntonyrkkeilystä, pilateksesta, joogasta ja uinnista.
Hänet löytää salilta joko tunteja vetämästä, hikihuoneesta tai treenailemasta!
FAF PT
FAF Gym instructor
vesijumppa/hydrobic-ohjaaja
jumppaohjaaja
Trainer4You Ravintovalmentaja.
http://lauralehtilapersonaltrainer.blogspot.fi/