Aloittaminen

CrossFit-treenaaminen aloitetaan käymällä On Ramp-alkeiskurssi, jossa opitaan liikkeiden oikeanlainen ja turvallinen tekniikka. On Ramp-alkeiskurssi koostuu 12 n. 60 minuutin mittaisesta harjoituskerrasta 4 viikon aika.

aloittaminen

 

Hyvä tietää On Ramp-alkeiskurssista ja meillä harjoittelusta yleisesti:

CrossFit-harjoittelu sopii kaikille iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta. Meillä harjoittelijoita on kaiken tasoisia ja kuntoisia teini-ikäisistä aina eläkeläisiin asti, joten myös Sinä pärjäät meillä. Meille olet siis tervetullut, vaikka et omaa edes aiempaa liikuntataustaa.

Jokainen harjoitus sovelletaan yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle sopivaksi taito- ja kokemustason mukaan niin kurssilla kuin myös myöhemmin tunneilla.

Kurssilla keskitytään CrossFit-harjoittelun perusteisiin ja painotetaan liikkeiden tekniikoiden opettelua

On Ramp-kurssilla ei ole pakollista olla paikalla jokaisella tunnilla. Väliin jääneitä harjoituksia pystytään järjestämään asiakkaalle tämän aikataulujen mukaan, joten kurssin voi suorittaa joustavasti oman aikataulun mukaan.

Kurssin jälkeen oppiminen jatkuu ohjattujen tuntien muodossa. Tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden myös omaan avainlätkään, jolla pääsee reenaamaan myös silloin kuin itselle sopii.

Harjoittelu on hyvin ohjattua ja sopii kaiken tasoiselle harrastajille. Tunneilla ohjaajat pitävät huolen, että jokainen harjoittelija tekee liikkeet oikein ja turvallisesti. Tunnit ovat monipuolisia ja jokaisella kerralla erilaisia. Ryhmäkoot pyrimme pitämään suhteellisen pieninä, jotta ohjaus olisi mahdollisimman yksilöllistä.

Ohjattuja tunteja järjestetään sekä aamulla että illalla. Tarkempi treeniaikataulu löytyy aikataulu -osiosta.

Järjestämme myös ns näyttötunteja mikäli haluat tulla suoraan reeneihin mukaan. Tunnilla käydään läpi, että vaaditut tekniikat ovat hallussa.

 

Mikäli olet kiinnostunut ja haluat lisätietoja, niin lähetä sähköpostia info@crossfitseinajoki.com tai soita

+358 400428885, Miko Lampi

 

Uusista kursseista tiedotetaan nettisivuilla ja facebookissa.

Marraskuun alkeiskurssi avattu. Kurssille ilmoittaudutaan WODconnectin kautta,johon pääset alla olevasta linkistä. Vahvistat osallistumisesi maksettuasi kurssimaksun. Kurssin aikataulut näkyvissä linkin takana.

Marraskuu
https://www.wodconnect.com/crossfit-seinajoki/seminars/4411

Lokakuu TÄYNNÄ
https://www.wodconnect.com/crossfit-seinajoki/seminars/4329

Syyskuu TÄYNNÄ
https://www.wodconnect.com/crossfit-seinajoki/seminars/4219

Elokuu TÄYNNÄ
https://www.wodconnect.com/crossfit-seinajoki/seminars/4147

Laura Niemelän painonnostopaja 25.11.2017

Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä.

https://www.wodconnect.com/crossfit-seinajoki/seminars/3273

 

Mikko Salon seminaari 18.6.2016

Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä.

https://www.wodconnect.com/crossfit-seinajoki/seminars/1764